1

Acne behandeling

Acne behandeling

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen. Acne wordt meestal ’jeugdpuistjes’ genoemd, maar ook op latere leeftijd kan men nog acne krijgen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het komt vooral tot uiting op de delen van het lichaam waar zich veel talgfollikels bevinden, zoals in het gelaat, op de schouders, de borst en het bovenste deel van de rug.

Oorzaak van acne

Acne wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie, een verstopte en nauwe uitvoergang van de talg. Bacteriën in de talgklieren en de mannelijke hormonen androgeen spelen ook een belangrijke rol bij het ontstaan van acne. Naast deze oorzaken zijn er nog uitwendige oorzaken die een rol kunnen spelen bij het ontstaan of verergeren van acne. Onze huidtherapeuten zullen u tijdens een consult daar van op de hoogte houden.

Oppervlakkig en onderhuidse acne

Acne ziet er niet bij iedereen hetzelfde uit. Er zijn oppervlakkige comedonen ( mee-eters) en meer onderhuids gelegen comedonen. In andere gevallen staan ontstekingsverschijnselen meer op de voorgrond en bepalen papels en pustels ( pukkels, puistjes) daarom zijn onze acne behandelingen per persoon verschillend en er wordt ook natuurlijk rekening gehouden met de voorgeschreven medicatie.

Behandelproces van acne

We beginnen onze acne behandelingen altijd met het reinigen van de huid daarna wordt er een peeling uitgekozen dat geschikt is voor de soort acne en de huidtype van de cliënt. Na de peeling wordt er dieptereiniging gedaan. De dieptereiniging bestaat uit het aanprikken van pustels en papels (puistjes) en het weghalen van oneffenheden. Daarna zal een masker worden aangebracht om de huid rustiger te maken. Als laatste zal een verzorgende crème in combinatie met een zonnebrandcrème worden aangebracht.
Na de behandeling zal de huid rustiger worden en er zullen minder snel nieuwe ontstekingen ontstaan waardoor pijnlijke rode plekken worden voorkomen.

Laat uw acne behandelen door Evita en neem contact op

Heeft u last van acne en wilt u uw acne laten behandelen? Neem contact op met Evita. Evita zorgt voor een resultaatgerichte behandeling. Laat uw naam, telefoonnummer en uw voorkeurslocatie achter via het online contactformulier aan de rechterkant, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT