1

Afvallen

U kampt met lokale overbelastingen (buik, billen, benen…)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wilt? LIPOMASSAGE laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wilt, efficiënt te behandelen!

Zichtbaar slanker met lipomassage

Het juiste evenwicht tussen de productie en de afvoer van vetten is een natuurlijk proces waar de vetcellen (adipocyten) verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte levenshygiëne en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het vet zich gaat opstapelen. Actie: LIPOMASSAGE ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht. Resultaat? De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Afvallen? Neem contact op met Evita

Wilt u graag afvallen op de juiste plekken? Neem contact op met Evita. Laat uw naam, telefoonnummer en voorkeurslocatie achter via het online contactformulier op de website, dan bellen we u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT