1

Elektrische epilatieElektrische epilatie

Een dun naaldje (zo dun als de haar zelf) wordt langs het haartje in de haarfollikel gebracht. Hier voelt u niets van, want het is een natuurlijke huidopening. Daarna wordt er enkele seconden stroom gegeven, waardoor de haar loslaat. Dit ervaren de meeste mensen als een hitte die in de huid ontstaat. Als de haar eenmaal los is, wordt deze met een pincet verwijderd.

Effectieve ontharingsbehandeling

Elektrische epilatie is een tijdrovende en niet geheel pijnloze behandeling. Er moet namelijk haartje voor haartje worden gewerkt. Na de behandeling kan de huid tot een paar uur erna rood zien en/of warm aanvoelen. Als dit het geval is kunt u thuis de huid met een koude washand koelen. Gedurende 48 uur na de behandeling moet u de zon/zonnebank vermijden, dit i.v.m de kans op het ontstaan van vlekjes.

Interesse in een elektrische epilatie? Neem contact op

Wilt u graag een elektrische epilatie behandeling ondergaan? Neem contact op via het online contactformulier. Laat een verzoek achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT