1

Nieuw bij Evita Beauty Center haartransplantatie volgens de FUE-methode

Haartransplantatie en haarimplantatie

Kaalheid komt bij velen voor, niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen. Zeker op jongere leeftijd kan dit vervelend zijn en voor een schaamtegevoel zorgen. Er zijn verschillende technieken en middelen beschikbaar, helaas niet allen even effectief. Één van de meest bekende en ook succesvolste is de FUE-methode die u via één van onze salons kunt boeken.

Hoe werkt de FUE methodeAftekenen van de nieuwe haargrens voor transplantatie

FUE staat voor Folliculaire Unit Extraction en wordt soms ook wel haarstamceltransplantatie genoemd. Er worden groepjes haarwortels (grafts) uit een gezond stuk gehaald en geplaatst in het te behandelen probleem gebied. Van de getransplanteerde haren groeit 95% permanent terug.

Voordelen van de FUE-methode

Omdat de FUE-methode geen hele haarreepjes wegneemt, maar alleen groepjes haar van 1 plek naar de andere verplaatst zullen er dus ook geen littekens zijn, er zijn geen hechtingen nodig en de wondgenezing verloopt sneller. U zult zich binnen een week weer de oude voelen.

Intake

Iedereen die over een gezonde haarkrans beschikt komt in aanmerking voor een haartransplantatie behandeling. Wanneer u langskomt voor een intake gesprek onderzoeken wij of dat bij u het geval is, en wordt dit bevestigd, dan zullen wij de behandelmethode duidelijk aan u uitleggen.

Voor de behandeling zelf zult u een dag in Dortmund verblijven waar specialisten u deskundig zullen behandelen. U kunt nog dezelfde dag naar huis. Tijdens het intake gesprek zal alles over, voor, tijdens en na de behandeling rustig aan u uit worden gelegd.

Na de haartransplantatie behandelingFoto's van de kruin van een man van voor en na een haartransplantatie.

Het is belangrijk het getransplanteerde haar goed te verzorgen. Hier ontvangt u alle informatie over en na de behandeling zullen wij contact met u houden om de voortgang in de gaten te houden.

Neem contact op

Wilt u graag een haartransplantatie behandeling ondergaan? Neem contact op via het online contactformulier. Laat een verzoek achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT