1

RimpelbehandelingRimpelbehandeling

Met de tijd neemt de productie van elastine en collageen af. Langzaamaan wordt de huid dunner, verliest aan dichtheid en rimpels komen tevoorschijn.

Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen?

De gepatenteerde en niet invasieve Endermolifttechniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

Hoe werkt het endermolift werkingsprincipe?

Endermolift werkingsprincipe: de mechanische stimuli ondersteunt het celmetabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen, de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur. Het resultaat? Rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.

Voor een rimpelbehandeling neemt u contact op met Evita

Wilt u graag een rimpelbehandeling ondergaan? Neem contact op met Evita. Evita heeft ervaring in het behandelen van rimpels. Neem contact op via het online contactformulier aan de rechterzijde, dan bellen wij u zo snel mogelijk op voor een afspraak.

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT