1

Schoonheidsbehandelingen, Lichaamsmassage, Make-up en Harsen

Bij Evita kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo hebben wij onder andere:

  • complete gezichtsbehandelingen
  • vitamine behandelingen
  • lichaamsmassages
  • behandelingen speciaal voor mannen
  • behandelingen speciaal voor de donkere huid
  • acne behandelingen
  • diverse luxe pakket behandelingen

Bekijkt u hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn, wat de duur is van de behandeling en welke prijzen wij hanteren.

Prijzen schoonheidsbehandeling

 

 

Lichaamsmassage

Een massage kan heerlijk voor ontspanning zorgen, maar kan ook helpen bij plekken die helemaal vast zitten, of om klachten te voorkomen. Door het masseren wordt de doorstroming gestimuleerd waardoor spanningen kunnen afnemen en het lichaam ontspant. Een lichaamsmassage is zowel ontspannend voor uw lichaam als geest.

Bij Evita kunt u terecht voor verschillende lichaamsmassages. Hierbij maken wij gebruik van verschillende oliën.

U kunt kiezen uit:

  • relax olie
  • mango olie
  • anti-cellulite olie

Make-Up

Kom naar 1 van onze salons en laat ons uw make-up verzorgen. Dit kan na een schoonheidsbehandeling of gewoon als losse behandeling.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende make-up behandelingen passend bij uw gelegenheid. Wij kunnen voor u een mooie dag make-up aanbrengen of pakken wat meer uit met een stralende avond make-up. Natuurlijk kunt bij ons ook terecht voor de make-up voor 'de mooiste dag uit uw leven'.

Bekijk hieronder ons aanbod en de bijbehorende prijzen.

Harsen

Wilt u graag van uw overtollige haar af, of wilt u dat alles mooi in model is? Dan kunt u bij 1 van onze salons een afspraak maken voor een harsbehandeling. De harsbehandelingen bij Evita zijn snel en professioneel. 

Wist u dat bij het harsen ook de dode huidcellen worden meegenomen, de bloedcirculatie wordt verhoogt en afvalstoffen worden afgevoerd?

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor het laten harsen van bijvoorbeeld de bovenlip, kin,oksels of benen.

Epileren

Epilatie zorgt langduring voor een zacht en haarvrij resultaat. Het duurt langer voordat het haar terugkomt, omdat het haartje met wortel en al wordt verwijderd. Wanneer het haar terugkomt zal dit ook dunner zijn.

Wanneer u een gevoelige huid heeft is een epilatie behandeling voor u ideaal. De pincet raakt de huid zelf niet en dus zal er minder irritatie zijn.

Wij bieden epilatie behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen.

Een behandeling ondergaan? Neem contact op

Wilt u graag een schoonheids of andere behandeling ondergaan bij Evita? Neem contact op via het online contactformulier aan de rechterkant. Laat uw naam, telefoonnummer en uw locatie achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug voor een afspraak.

 

Huidverjonging

Microdermabrasie

nu voor €60,-

Botox nu vanaf €99,-

Acne behandeling vanaf €45,- 

Vacature

Voor vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij opzoek naar gediplomeerde Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten.

Ken of ben jij zo iemand, neem dan contact met ons op.

Bel mij voor een afspraak

Naam:  Telefoon:  Locatie:
Bericht: 

Algemene Voorwaarden

Verzenden

Website door Sprite IT