Laserontharing met de Lutronic Clarity 2 tegen ongewenste haargroei - exclusief bij Evita

26 augustus 2020

Heeft u ook zo’n last van ongewenste haargroei? Op uw oksels, bikinilijn of benen? Of als u een man bent, op uw rug, borst, buik of schouders? Dat is laserontharing een goede oplossing. 


Bij Evita hebben we iets nieuws. Noem het maar gerust een primeur. Als eerste salon in Nederland gebruiken we voor laserontharing de Luctronic Clarity 2. Deze machine staat bij onze vestiging in Den Haag en biedt enkele belangrijke voordelen vergelijken met de Alexandrite-laser die de meeste salons in Nederland gebruiken. Wat die voordelen zijn? Dat vertellen we u graag! 

 

Voordelen van de Lutronic Clarity 2 vergelijken met de Alexandrite

De Alexandrite is een veelgebruikte laser die minder ver ontwikkeld is dan de Luctronic Clarity 2. Als we beide lasers met elkaar vergelijken, biedt de Lutronic Clarity 2 enkele belangrijke voordelen: 

  • De Lutronic Clarity 2 is effectiever en verwijdert haartjes tot 2 keer sneller, waardoor er 25% minder behandelingen nodig zijn. 
  • Een apart apparaat koelt de behandelkop tijdens de behandeling. Hierdoor kan de behandeling langer doorgaan. De huid verbrandt niet en van de behandeling voelt u bijna niets meer.
  • De laser heeft apparatuur om de temperatuur van de huid tijdens de behandeling te meten. Zo weet de laser wanneer er even pauze nodig is om verbranding of beschadiging van de huid te voorkomen.
  • De pulsaties van de laser zijn zo in stellen dat zelfs de fijnere gezichtsharen te verwijderen zijn.

 

Veiligere én effectievere laserbehandeling

De Lutronic Clarity 2 is niet alleen te gebruiken voor ontharing, maar ook voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens en vasculaire laesies, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes en hemangiomen. Na een behandeling ziet uw huid er gaver en jonger uit, en dat in minder behandelingen dan bij andere lasers. De Lutronic Clarity 2 is veiliger voor de huid en levert nóg beter en sneller resultaat. 

Een behandeling met de Lutronic Clarity 2 bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center laten we u graag kennismaken met de Lutronic Clarity 2. Daarom geven we u in de maanden augustus, september en oktober 50% korting op een laserbehandeling. Deze nieuwe laser is alleen beschikbaar in onze salon in Den Haag. In onze andere filialen is de aanbieding wel geldig, maar gebruiken we een andere laser voor de behandeling. 


Wilt u meer weten over een behandeling met de Lutronic Clarity 2 of alvast een afspraak maken? Dat kan! Neem dan nu contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en maken met liefde een afspraak bij onze salon in Den Haag of een van onze andere salons.Naar overzicht