Coronamaatregelen schoonheidssalon Evita: alleen open voor medische behandelingen

01 februari 2021

De huidige lockdown is streng en veel contactberoepen zijn momenteel niet toegestaan. Ook bij Evita Beauty Center zijn de dingen anders dan anders. Maar helemaal gesloten zijn wij niet. Voor medische behandelingen kunt u nog wel bij ons terecht. Dan gaat het om de volgende behandelingen:

 • Laserontharing van het gezicht.
 • Acnebehandeling van het gezicht.
 • Dermapenbehandeling van het gezicht.


Was u al voor de lockdown begonnen met een serie van een van deze behandelingen? Of heeft u al een tijdje last van ongewenste haargroei, ernstige acne, littekens, fijne lijntjes of pigmentvlekken in uw gezicht? Dan kunt u dus gewoon bij Evita Beauty Center terecht. Maar de dingen gaan wel iets anders dan u normaal gewend bent.

Coronamaatregelen schoonheidssalon Evita

Bij Evita Beauty Center zijn we blij dat we de drie medische behandelingen hierboven tijdens de lockdown mogen blijven aanbieden. Omdat we dat natuurlijk wel veilig willen doen, gelden er een aantal belangrijke coronamaatregelen voor schoonheidssalons. Wat betekent dit voor u als u bij ons een behandeling heeft?

 1. Het meenemen van introducees is niet toegestaan. Iedereen moet vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak maken. 
 2. Bij aankomst bij Evita Beauty Center wacht u bij de ingang totdat een van onze medewerkers vraagt of u verder komt.
 3. Bij binnenkomst moet u verplicht uw handen desinfecteren. Desinfectiemiddel staat bij de ingang voor u klaar.
 4. Gebruik van het toilet of waterkraantje is momenteel helaas niet mogelijk.
 5. Bij verkoudheidsklachten, contact met een corona-positief persoon of een bezoek aan een risicogebied, moet u uw afspraak annuleren.

 

De medische behandelingen waarvoor Evita open is

Ondanks de strenge coronamaatregelen voor schoonheidssalons kunt u voor drie medische behandeling een afspraak bij Evita maken. Dat heeft alles te maken met de ernst van de klachten die bij deze behandelingen horen:

 

 • Laserontharing van het gezicht. Ongewenste haargroei in uw gezicht is natuurlijk erg vervelend. Daarnaast kan het zijn dat u al voor de lockdown aan een serie behandeling begon. Dan is het heel belangrijk dat u die behandelingen door kan zetten.
 • Acnebehandeling van het gezicht. Acne is niet alleen erg vervelend, maar kan ook vervelende, blijven gevolgen hebben als u het niet behandelt. Het is vaak moeilijk om van acne af te blijven, waardoor er lelijke littekens ontstaan. Hoe sneller u de behandeling start, hoe beter. 
 • Dermapenbehandelingen van het gezicht. Voor littekens, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken biedt een behandeling met de dermapen uitkomst. Het is een zeer effectieve behandeling voor alle huidtypen en laat uw huid er snel beter uitzien.

 

Een medische behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor een van de medische behandelingen hierboven aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag van uw ongewenste haargroei, acne, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken af. Een behandeling bij Evita Beauty Center tijdens de geldende coronamaatregelen kan veilig en verantwoord en is alleen mogelijk op afspraak.


Wilt u meer weten over een van de drie behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht