Direct contact met één van onze specialisten Direct contact

Ervaringen Amsterdam

Belkizar Irmak

"Super goede behandeling, zeer goed geïnformeerd over alles. Keurig ingerichte en schone kliniek. Zeer behulpzame medewerkers. Zeker een aanrader."

Hina

"Ik ben Hina. Ik heb iniddels 5 behandelingen gehad en ben zeer tevreden er mee. Ik doe mijn hele lichaam + gezicht. In het begin was ik onzeker over gezicht of ik daar wel moet laten laseren. Maar tijdens mijn intake gesprek is alles goed uitgelegd. Hoe alles in zijn werk gaat en dat ik niet bang hoef te zijn. Ik ben erg blij met mijn beslissing, bijna 80% van mijn haar is weg. Ik ben geholpen door een ieve meid "Khadija" die mij behandelt heeft. Als zij er niet was geweest had ik nooit mijn gezicht laten behandelen. Nu heb ik juist meer zelfvertrouwen. Door mijn resultaat in mijn moeder nu ook begonnen en ze is ook erg tevreden."

Acelya

"Top service! Hygiënisch."

Lillit

"Top behandelingen! Lieve medewerkers en goed sfeer."

Gül

"Het was een fijne behandeling. Elk gebied is nauwkeurig behandeld. Ik wil Lina erg bedanken voor de goed uitleg en de service."

Laila

"Ik ben een zeer tevreden klant van Evita Beauty. De huidtherapeute hier is erg professioneel, klantgericht en super aardig. Hier krijg ik echt persoonlijke aandacht en de huidtherapeute geeft waardevol advies. De behandelingen zijn altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd en het resultaat is geweldig! Ik heb zoveel positieve reacties van familie en vrienden ontvangen. Mijn advies aan anderen: mocht je een behandeling overwegen, doe het gewoon. Laat je wel heel goed voorlichten en ga niet zomaar ergens naartoe. Ik ben heel blij dat ik Evita Beauty heb gekozen. Elke twijfel die ik had heeft Evita Beauty weggenomen, ik raad Evita Amsterdam van harte aan!"

Caroline

"Vaste client bij Evita Beauty Center. Goede ontvangst in een keurige accommodatie, uitstekende voorlichting, afspraken vinden op tijd plaats, ben eerst behandeld voor mijn overbeharing in mijn gelaat en ik stoorde me enorm aan pigmentvlekjes in mijn wangen. Op advies van mijn huidtherapeute ben ik recentelijk begonnen met chemische peeling wat tot volle tevredenheid is uitgevoerd in een ontspannen sfeer. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij Evita Beauty Center. Hartelijk dank voor jullie goede zorgen!"

Sandra

"Ik ben sinds kort behandeld tegen overbeharing op mijn gezicht door een huidtherapeute. Ze stelde me gelijk op me gemak. De vakkundigheid van Evita Amsterdam en een laagdrempelige benadering hebben mij niet alleen lichamelijk geholpen maar ook psychisch hier anders naar te leren kijken. De verzorging en behandeling is heel goed. Echt een aanrader!"

Hanan

"Ik ben zeer tevreden. Heel prettige en zorgzame begeleiding door huidtherapeute. Zij is deskundig, geeft goed aan wat wél en ook wat níet te verwachten. Dat is ook uitgekomen. Ik ben een zeer tevreden client vanuit België. Om de vier weken reis ik speciaal naar Evita Amsterdam voor mijn laserbehandelingen, ik ben hier via familie terecht gekomen die in Amsterdam wonen en zelf behandeld werden door Evita Amsterdam. Dus zeker een aanrader!"

Ferda

"Ik heb een donkere huid met veel problemen. In het verleden heb ik veel behandelingen ondergaan bij verschillende klinieken, maar helaas geen resultaat. Tot ik bij Evita terecht kwam. Bij Evita is voor de behandeling een consult waarin uitgebreide uitleg en ruimte wordt geven voor het stellen van vragen. De huidtherapeute zet de klant echt centraal. Op een hele rustige manier en op het tempo van de klant wordt de behandeling uitgevoerd. Heel zorgvuldig en professioneel. Ik had gelijk een goed gevoel bij Evita, echt een aanrader."

Jian

"Lange tijd heb ik gelopen met een pigmentvlek op mijn wang. Ik heb echt heel veel dingen zelf uitgeprobeerd zoals zalfjes en crème van de huisarts, maar niets heeft mij geholpen. Bij Evita ben ik geholpen bij de huidtherapeute voor TCA-peeling en eindelijk ben ik verlost van de pigmentvlek! Een heel fijn contact gehad met mijn behandelaar. Het begint al bij de ontvangst. Fijn binnenkomen! Bij Evita denken ze ook mee als andere oneffenheden gesignaleerd worden, kortom....zeker aan te raden!"


Super goede behandeling. Zeer goed geinformeerd over alles. Keurig ingelicht en schone kliniek. Zeer behulpzame medewerkers.

Zeker een aanrader

Belkizar Ilmar, Amsterdam