Een gezonde huid dankzij huidtherapie op maat

12 juni 2017

Bijna iedereen krijgt in meer of mindere mate weleens te maken met een huidprobleem. Waar de één ermee kan leven of het op den duur vanzelf weggaat, gaat de ander op zoek naar een oplossing. Bij Evita Beauty Center creëren we een gezonde huid dankzij huidtherapie op maat. Maatwerk waarbij uw huid, uw probleem centraal staat.

Uw huid als indicator

Wist u dat uw huid in de meeste gevallen een uiterlijke indicator van uw innerlijke gezondheid is? Heeft u last van huidproblemen, dan is dit vaak een reactie op een disbalans van mineralen, vergiftigingen, oxidatieve stress of ontstekingsprocessen in uw lichaam. Een gezonde huid begint dus van binnenuit.

De juiste voeding

Voor een gave, gezonde huid is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw lichaam zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen krijgt. Het eten van gezonde voeding is dus essentieel. Maar wat is de juiste voeding voor een gezonde huid?

  • Eiwitten zijn een belangrijke bouwstof die helpen bij de groei en het herstel van cellen in uw lichaam.
  • Oliën en vetten vormen (in onverzadigde vorm) een beschermend laagje op uw huid om vochtverlies tegen te gaan.
  • Vitamines beschermen uw huid en helpen tegen huidveroudering.
  • Omega-3-rijke voeding helpt uw celmembranen gezond te houden door ze te beschermen en afvalstoffen af te voeren.
  • Rauwe groente is belangrijk voor een gezonde, mooie huid.
  • Antioxidantrijke voeding beschermt uw huidcellen tegen schade en aantasting
  • Water zorgt voor een gezonde vochtbalans en een gehydrateerde huid.

Heeft u een gezond voedingspatroon, maar toch last van een huidprobleem? Kies dan voor huidtherapie op maat.

Verschillende vormen van huidtherapie

Er zijn verschillende vormen van huidtherapie. Voor elk huidprobleem bieden we de juiste huidtherapie.

 

Acne

Er zijn verschillende soorten acne. En elke vorm van acne vraagt weer om een andere, effectieve behandeling. Elke acnebehandeling begint met het reinigen van de huid en eindigt met een verzorgende crème.

Huidaandoeningen met kleurafwijkingen

Heeft u te maken met een huidaandoening met een kleurafwijking? Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, brandwonden, couperose, wijnvlekken en spataderen. Dé huidbehandeling hiervoor is camouflagetherapie. Het doel van deze therapie is het minder zichtbaar maken van huidaandoeningen met kleurafwijkingen door gebruik te maken van de juiste camouflageproducten.

Verouderde huid, rimpels en littekens

Wilt u af van uw verouderde huid, rimpels of littekens? Wilt u weer een frisse, jonge en stralende huid? Dan is een microdermabrasie behandeling echt iets voor u. Microdermabrasie is een vorm van mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen.

Zwelling door vocht

Oedeem is een zichtbare zwelling door een toename van vocht. Dit vocht hoopt zich op doordat er een storing in uw lymfesysteem zit. De oplossing hiervoor is oedeemtherapie. Dit is manuele lymfedrainage, een soort van massage die het vochtafvoerende systeem bevordert.

Rimpels, oneffenheden en huidveroudering

Of u nou last heeft van rimpels, oneffenheden, huidveroudering, pigmentvlekken of littekens: een chemische peeling is een drastische aanpak. De opperhuid, ofwel de bovenste huidlaag, wordt bij een chemische peeling met een soort van schuurmiddel verwijderd. Met als resultaat een frisse en jonge huid. 

Pijnlijk, vastzittend of verkleefd litteken

Heeft u een pijnlijk, vastzittend of een verkleefd litteken? Dat kan littekentherapie zorgen voor mobilisatie en versoepeling van dit litteken. Het litteken wordt minder zichtbaar en kan in een later stadium veel ongemakken voorkomen. 

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden als steelwratjes, ouderdomsvlekken, ouderdomswratten en moedervlekken kunnen middels een cosmetische behandeling met de Zapper worden aangepakt. De Zapper geeft net boven de huid een enorme warmte af waardoor de oneffenheid wordt verschrompeld. Een snelle en pijnloze behandeling.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u te kampen met een huidprobleem? Maak hier dan een einde aan met huidtherapie op maat van Evita Beauty Center. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.Naar overzicht