De Dermapen: moderne acupunctuur voor een mooie huid

26 juni 2017

Heeft u last van pigmentvlekken, littekentjes of fijne rimpels/lijntjes? Dan is een behandeling met de Dermapen de perfecte behandeling voor u. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Dermapen? Lees dan vooral dit artikel.

Wat is de Dermapen?

De Dermapen is een boeiende, nieuwe techniek die mooie resultaten geeft. De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes (microneedling) die al vibrerend hele kleine, dunne kanaaltjes in uw huid maken. Uw huid gaat zich als reactie hierop onmiddellijk op een natuurlijke manier herstellen. Door deze prikkeling komen groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Een behandeling met de Dermapen is een effectieve, veilige en pijnloze manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Uw huid wordt in de diepte vernieuwd en verfraaid, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Waar wordt de Dermapen voor gebruikt?

De Dermapen kan mooie resultaten boeken bij verschillende huidproblemen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • fijne lijntjes en rimpels;
  • littekens door acne;
  • littekens van andere aard;
  • zonbeschadiging;
  • pigmentstoornis;
  • grove huidstructuur/vergrote poriën;
  • striae/striemen.

Dermapen vs. de MTS-roller/dermaroller

Voor het behandelen van bovenstaande huidproblemen zijn er verschillende behandelmethoden. De MTS-roller, ook wel bekend als dermaroller, is eigenlijk de voorloper van de Dermapen. Beiden werken volgens de microneedling technologie. Waar de Dermapen werkt als een stempel op de huid, is de MTS-roller echt een roller met meer dan 200 naaldjes.

Door de vibrerende, verticale beweging met de Dermapen kan er veel specifieker worden gewerkt. Daarnaast is er bij een Dermapen sprake van een veel kortere hersteltijd en voelt de behandeling comfortabeler aan. Bij Evita Beauty Center raden we dan ook een behandeling met de Dermapen aan.

Het aantal behandelingen

Logischerwijs is het aantal behandelingen met de Dermapen afhankelijk van de soort huidaandoening en de staat van uw huid. Hieronder een overzicht van het gemiddeld aantal behandelingen dat nodig is bij de Dermapen:

Verslapte/verouderde huid: gemiddeld 4 - 6 weken, elke 2 weken
Fijne lijntjes en rimpels: gemiddeld 4 – 6 weken, elke 2 weken
Specifieke lijnen op de bovenlip: gemiddeld 3 behandelingen, elke 4 weken
Vergrote poriën: gemiddeld 4 – 6 weken, elke 2 weken
Striae: gemiddeld 6 behandelingen, elke 6 weken
Littekens, acne, brandwonden: gemiddeld 3 behandelingen, elke 6 weken   

 

De mogelijkheden bij Evita Beauty Center

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Dermapen in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Evita Beauty Center informeren we u graag over de voordelen van de Dermapen bij uw huidprobleem.Naar overzicht