De Endermolift Techniek: rimpels op natuurlijke wijze verwijderen

17 juli 2017

Stoort u zichzelf dagelijks aan uw ouder wordende huid? Aan uw rimpels die u laten weten dat de tijd niet stilstaat? Wist u dat het mogelijk is om uw rimpels op een natuurlijke wijze te verwijderen? Dit kan dankzij de Endermolift Techniek.

Wat is de Endermolift Techniek?

De Endermolift Techniek is een 100% natuurlijke, niet agressieve en efficiënte anti-age behandeling. Met behulp van deze techniek worden uw rimpels van binnenuit op een natuurlijke manier weer opgevuld. Uw lichaam wordt gestimuleerd om de lichaamseigen processen actief te houden en om de productie van eigen collageen, elastin en hyaluronzuur te bevorderen.

De Endermolift Techniek is de enige techniek die wetenschappelijk bewezen heeft dat het de natuurlijke synthese van hyaluronzuur verbetert (+80%). Er komen dus geen injecties en/of operaties aan te pas. LPG Systems heeft de Endermolift ontwikkeld. Om ouderdomsverschijnselen op een efficiënte manier te behandelen wordt er gebruik gemaakt van de ‘Lift M6’ van LPG.

Hoe werkt de Endermolift Techniek?

Deze exclusieve anti-aging techniek maakt de huid diepgaand steviger om zo de ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. De LPG lift mobiliseert het huidoppervlak met de microkloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze lifts herstellen de natuurlijke productie van collageen.

De Endermolift Techniek is een techniek met respect voor de ecologie van de huid.

De impact van de Endermolift Techniek

De Endermolift Techniek heeft een grote impact op uw huid:

  • Toename van de natuurlijke synthese van hyaluronzuur +80% (voor een vollere huid en hydratatie)
  • Toename van de natuurlijke synthese van elastine +46% (voor een soepele huid en een bescherming tegen rimpelvorming)
  • Toename van de stevigheid +23%
  • Vervagen van rimpels -21% (rimpels rond neus en mond)
  • Stralende huid x2

Wanneer wordt de techniek ingezet?

De Endermolift Techniek is niet alleen een natuurlijke manier om rimpels te verwijderen. Ook het verbeteren van uw contouren, het verzachten van kraaienpootjes, huidverslapping, elasticiteitsverlies, een bleke teint, kringen onder de ogen, uitgezette poriën, een dubbele kin en afslanken behoren tot de mogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld veel kilo’s afgevallen, maar blijft u maar een buikje houden? Dan kan deze techniek de uitkomst bieden.

Verschillende behandelingen

Voor de verschillende problemen die te behandelen zijn middels de Endermolift Techniek zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Slow lift

De slow lift op vier klopjes per seconde is bedoeld om uw teint te verbeteren. In slechts een kwartier zorgt de Endermolift ervoor dat uw teint helderder wordt en dat u er stralender uitziet.

Speed lift
De speed lift op acht klopjes per seconde is bedoeld om uw rimpels op te vullen. Met behulp van de Endermolift Techniek worden uw rimpels van binnenuit op een natuurlijke manier aangevuld.

High speed lift

De high speed lift op 16 klopjes per seconde is bedoeld om uw contouren te verstevigen. Dé oplossing tegen huidverslapping, ingezakte wangen of het verlies van spankracht van uw gezicht.

Het resultaat

Het resultaat van de Endermolift Techniek mag er zeker zijn. Uw rimpels worden opgevuld, uw huid wordt strakker, maar uw gezichtsuitdrukkingen blijven behouden. Een effectieve, efficiënte en pijnloze behandeling.

Waarom kiezen voor Evita Beauty Center

Bij Evita Beauty Center zijn we gespecialiseerd in het werken met behulp van de Endermolift Techniek. Kwaliteit en een jarenlange ervaring staan bij ons centraal. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct online een afspraak. Wij helpen u graag bij al uw huidproblemen.Naar overzicht