Huidproblemen biologisch bestrijden met Bio-Peeling

24 juli 2017

Heeft u last van huidproblemen als grove poriën, onzuiverheden en acne? En wilt u hier graag op een biologische manier afscheid van nemen? Kies dan voor een Bio-Peeling voor een fijnere huidstructuur.

Wat is Bio-Peeling?

Bio-Peeling is een unieke biologische Chinese kruidenpeeling van Neoderma. De Bio-Peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het wordt eigenlijk gebruikt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.

Wat houdt de behandeling in?

Een Bio-Peeling is een resultaatgerichte behandeling op biologische wijze. Uw huid wordt ingemasseerd met de peeling. De algen, muntolie, melisse en calendula-extracten werken samen om de bloedcirculatie en de talgproductie te verbeteren.

Effectief bij diverse huidproblemen
Bio-Peeling is actief bij diverse huidproblemen zoals:

 

  • Acne en onzuiverheden
  • Anti-ageing, anti-rimpelbehandeling
  • Vale, slecht doorbloede (rokers)huid
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vette, glimmende huid
  • Littekens, striae

 

Lichte behandeling vs. intensieve behandeling

Er zijn twee verschillende Bio-Peeling behandelingen: de light variant en de intensive variant. De lichte behandeling is speciaal voor mensen met een gevoelige huid met rosacea. De intensievere Bio-Peeling behandeling is voornamelijk bedoeld voor acnebehandelingen.

Het resultaat

Al na één Bio-Peeling behandeling is er resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden, raden we meerdere behandelingen aan. Bij zware acne is kuurverband raadzaam. Deze behandeling bestaat uit drie behandelingen verspreid over drie weken. Na de Bio-Peeling ziet uw huid wat rood en tintelt nog door. Ook kan uw huid ligt gaan vervellen.

Het beste resultaat behaalt u wanneer u de behandeling thuis ook voorzet. Dit doet u door zelf uw gezicht goed te reinigen en de juiste producten te smeren.

Bio-Peeling bij Evita Beauty Center

Bij Evita Beauty Center bent u aan het juiste adres voor een Bio-Peeling behandeling. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om tot de beste, meest optimale maatoplossing te komen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.Naar overzicht