Een schoonheidsbehandeling van Evita laat u weer stralen

14 augustus 2017

Heeft u huidproblemen of bent u gewoon toe aan wat ontspanning? Dan kan een schoonheidsbehandeling van Evita uitkomst bieden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

  • complete gezichtsbehandelingen
  • vitaminebehandelingen
  • lichaamsmassages
  • behandelingen speciaal voor mannen
  • behandelingen speciaal voor een donkere huid
  • acnebehandelingen
  • diverse luxe pakketbehandelingen


Een aantal van deze behandelingen lichten we hieronder even voor u toe, maar eerst beantwoorden nog een vraag die veel mensen over schoonheidsbehandelingen hebben.

Wat zijn de voordelen van een schoonheidsbehandeling?

Het grootste voordeel van een schoonheidsbehandeling is dat uw huid tijdens een behandeling weer in topconditie wordt gebracht. En als uw huid na een aantal behandelingen al in goede conditie is, dan zorgen we er tijdens een nieuwe behandeling voor dat dit zo blijft. Daarnaast kunt u tijdens een behandeling ook even helemaal tot rust komen. En dat is in het drukke leven van vandaag de dag zeker geen overbodige luxe.

Lichaamsmassages

Er zijn meerdere redenen te bedenken om voor lichaamsmassages te kiezen. Allereerst is het heerlijk om tijdens een massage even al uw zorgen te vergeten. Daarnaast kan het zijn dat uw spieren op bepaalde plekken helemaal vastzitten. Tijdens een lichaamsmassage maken we deze plekken los, zodat u er geen hinder meer van ondervindt. Door te masseren, stimuleren we de doorstroming waardoor spanningen in uw lichaam afnemen. Een lichaamsmassage is daarom een heerlijke manier om uw lichaam en geest te ontspannen.

Make-up

Uw eerste gedachte is misschien dat u zichzelf ook wel kunt opmaken, maar hoe mooi zou het zijn om het voor een speciale gelegenheid eens aan een professional over te laten. Daarvoor bent u bij ons ook aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u ons inschakelen om uw make-up te doen op uw trouwdag, waarbij we alles uit de kast trekken om u er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Maar we kunnen u ook opmaken voor een feestje, waarbij we rekening houden met de gelegenheid. Make-up voor overdag of ‘s avonds, bij ons kan het allemaal. Wij beloven dat u er stralend uit zult zien.

Harsen

Wilt u langdurig van de haren op uw benen, onder uw oksels, op uw kin of bovenlip af? Dan is harsen een goede oplossing. Nu kunt u dat natuurlijk zelf thuis doen, maar er is een goede reden om het aan professionals over te laten. Bij Evita gebeurt het harsen snel en professioneel. Er worden geen haartjes vergeten en op plekken waar de huid gevoelig is, gaan we extra zorgvuldig te werk, dingen die thuis toch niet altijd helemaal goed gaan. En wist u dat er tijdens het harsen ook dode huidcellen worden meegenomen, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt verhoogd? Nog een aantal goede redenen om harsen eens te overwegen.

Epileren

Net als bij harsen, bent u door te epileren voor langere tijd van ongewenste haren af. Bovendien komen er nog een aantal andere voordelen bij kijken. Epileren is een uitstekende methode als uw huid zeer gevoelig is. De pincet die we gebruiken raakt de huid niet, waardoor er minder irritatie ontstaat. Doordat de haar met wortel en al wordt verwijderd, duurt het langer voordat er nieuwe haren verschijnen. Daarnaast komen haartjes na het epileren meestal dunner terug.

Wie kunnen van onze schoonheidsbehandelingen genieten?

Schoonheidsbehandelingen zijn er voor jong en oud, en voor man en vrouw. Iedereen wordt in het dagelijks leven blootgesteld aan invloeden die huid kunnen beschadigen, zoals stress, zon, medicijnen, verkeerde voeding en roken. Daarnaast zijn onze schoonheidsbehandelingen natuurlijk uitermate geschikt voor mensen met huidproblemen, zoals acne, ongewenste haargroei en eczeem. En we zijn ook allemaal wel eens toe aan een momentje ontspanning; een uitstekende reden om van een schoonheidsbehandeling te genieten!

Een schoonheidsbehandeling inplannen

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van de schoonheidsbehandelingen die bij Evita worden aangeboden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een behandeling in te plannen. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht