Lekker in uw vel dankzij de laserbehandelingen van Evita

28 augustus 2017

Er is niemand die ongewenste haargroei, rimpels, vlekken, littekens of acne niet vervelend vindt. Gelukkig zijn er verschillende laserbehandelingen waarmee u van deze ongewenste haargroei en slechte huid af kunt komen. Bij Evita kunt u terecht voor behandelingen met het Vectus Diode Lasersysteem, het LightSheer Diode Lasersysteem en de Microdermabrasie Ultrapeel 2. In deze blog leggen we u kort uit wat deze apparaten en behandelingen inhouden. Zo kunt u de behandeling kiezen die het beste bij u past.

Het Vectus Diode Lasersysteem

Met het Vectus Diode Lasersysteem kiest u voor snelle laserontharing. Door de 3 hertz snelheid kunnen de haren op uw benen in slechts 45 minuten worden behandeld. Voor de behandeling wordt er een dun laagje olie op de huid aangebracht. Daardoor kunnen de lichtflitsen uit de laser beter naar het haar worden geleid. Deze lichtflitsen hebben een puntgrootte van twee bij vier centimeter. Daardoor is er sprake van high volume ontharing; per lichtflits worden er honderden haarzakjes tegelijk behandeld. Ook hierdoor is laserontharen met het Vectus Diode Lasersysteem een snelle oplossing.

Belangrijke voordelen van het Vectus Diode Lasersysteem
Een hoge pieksnelheid.

 • Grote puntgrootte voor high volume ontharing.
 • Kleine puntgrootte voor nauwkeurige behandelgebieden.
 • Geavanceerde koeling voor een comfortabele cosmetische behandeling. 

Het LightSheer Diode Lasersysteem

Als de vorige methode voor laserontharing u nog niet snel genoeg gaat, dan is het LightSheer Diode Lasersysteem een goede optie. Dit behandelsysteem is nog sneller en vooral ook comfortabeler dan de eerder beschreven behandeling. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie, en het ontharen gebeurt pijnloos en comfortabel. Bij Evita Beauty Center gebruiken we het ET- en XC-systeem van het LightSheer Diode Lasersysteem. Wat betreft permanente ontharing de absolute top, en dus een uitstekende keuze.

Belangrijke voordelen van het LightSheer Diode Lasersysteem

 • Snelle en comfortabele laserontharing.
 • Permanente haarreductie.
 • Volledig pijnloos.
 • Twee unieke handstukken voor een optimale laserontharing.

De Microdermabrasie Ultrapeel 2

Als u last heeft van een rimpels, vlekken, littekens of acne, dan is een microdermabrasiebehandeling een aanrader. Tijdens deze behandeling verwijderen we de dode huidcellen, waardoor uw huid er weer fris, jong en stralend uitziet. Hiervoor gebruiken we het behandelapparaat de Ultrapeel 2; een uiterst betrouwbaar apparaat met zeer sterke vacuümpomp voor een uitstekende dieptewerking. Na de behandeling is de structuur en conditie van uw huid aanzienlijk verbeterd, waardoor uw huid er zichtbaar beter uitziet.  

De voordelen van de Microdermabrasie Ultrapeel 2

 • Verwijdert dode huidcellen. 
 • Geen verdoving nodig.
 • Veilig voor patiënt en behandelaar.
 • Korte genezingstijd.

Iets voor u?

Heeft u last van de ongewenste haargroei, rimpels, vlekken, littekens of acne? En wilt u daarvan af zodat u weer lekker in vel kunt zitten? Kies dan voor een van de behandelingen hierboven. Bij Evita Beauty Center helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dan gaan we samen met u kijken wat voor u de beste behandelmethode is.Naar overzicht