Een volle bos haar dankzij een haartransplantatie van Evita

04 september 2017

Iedereen heeft graag een volle bos haar. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Kaalheid komt vaak voor. En niet alleen bij mannen. U bent dus niet de enige. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u niet veel liever een volle bos haar wilt hebben. Gelukkig kunnen we u daar bij Evita bij helpen. Met een haartransplantatie volgens de effectieve FUE-methode kunnen we een einde maken aan uw kaalheid. Hoe we dat doen? Daar kunt u in deze blog meer over lezen.  

Waarom een haartransplantatie?

Kaalheid is iets waar veel mensen zich voor schamen. Het is voor velen van ons dan ook een ware nachtmerrie als we onze volle haarbos verliezen. Helaas wordt deze nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen werkelijkheid. Afscheid nemen van uw volle haarbos doet pijn, maar gelukkig hoeft u zich hier niet bij neer te leggen. Bij Evita kunnen we u helpen met een haartransplantatie.

Hoe gaat een haartransplantatie in zijn werk?

Bij Evita werken we bij een haartransplantatie volgens de FUE-methode. FUE is een afkorting van het Engelse Folliculaire Unit Extraction en wordt ook wel eens haarstamtransplantatie genoemd. Onder lokale verdoving worden groepjes haarwortels met een holle naald of boortje uit een gezond stuk gehaald; een plek op het hoofd waar het haar nog wel volop aanwezig is. Deze groepjes haarwortels worden in het te behandelen probleemgebied, de plek op het hoofd waar geen haar meer groeit, ingebracht.

De voordelen van de FUE-methode

Er zijn een aantal belangrijke voordelen die de FUE-methode erg interessant maken. Deze voordelen ontstaan omdat er geen hele reepjes haar worden weggenomen, maar slechts groepjes die van de ene naar de andere plek worden verplaatst. De belangrijkste voordelen zijn:

 

  • De wondjes bij de weggenomen haren genezen snel.
  • Er ontstaan geen littekens.
  • Er zijn geen hechtingen nodig.
  • U herstelt snel; binnen een week bent u weer de oude. 

 

Intakegesprek

Om voor een haartransplantatie volgens de FUE-methode in aanmerking te komen, dienen we eerst vast te stellen of u over een gezonde haarkrans beschikt. U komt bij ons langs voor een intakegesprek om dit te kunnen bepalen. We gaan dan kijken of de haarkrans bij u gezond is. Zo ja, dan gaan we de FUE-behandelmethode nog eens goed aan u uitleggen.

We vertellen u onder meer hoe de dag van de behandeling eruit zal zien. Wat gebeurt er voor, tijdens en na de behandeling; we nemen tijdens het intakegesprek uitgebreid de tijd om dit aan u uit te leggen. Na de behandeling kunt u nog dezelfde dag naar huis.

Na de behandeling

Het is heel belangrijk om uw getransplanteerde haar na de behandeling goed te verzorgen. Dat nemen we na de behandeling uitgebreid met u door. Ook houden we na de behandeling contact om te bespreken hoe het gaat. Ongeveer twee weken na de behandeling vallen de haren die we hebben getransplanteerd uit. Zo’n drie tot vier maanden na de behandeling groeien er nieuwe haren op de plek waar u eerst kaal was. Na negen tot een jaar ziet u optimaal resultaat. En goed om te weten; van de getransplanteerde haren groeit 95% permanent terug.
 

Haartransplantatie bij Evita

Heeft u last van kaalheid en wilt u daar wat aan doen? Kies dan voor een haartransplantatie met de FEU-methode bij Evita Beauty Center. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een behandeling in te plannen. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht