Van uw cellulite af zonder de pijn van cuppen

29 augustus 2018

Heeft u last van cellulite? De bekende sinaasappelhuid? Dat kan heel erg vervelend zijn. Gelukkig kunt u hier iets aan laten doen. Een behandeling met cellulite cups is op het moment erg populair, maar ook erg pijnlijk. Wat gebeurt er eigenlijk tijdens zo’n behandeling? En zijn er ook pijnloze alternatieven? In deze blog vertellen we het je graag.

Wat is cellulite?

Voordat we de mogelijke behandelingen van cellulite nader toelichten, is het goed om te weten cellulite precies is. Cellulite is oppervlakkig vetweefsel dat in het oog springt door een verslechterde doorbloeding. Het zijn ophopingen van vocht, vet en afvalstoffen. Wist u dat 90% van de vrouwen in meer of mindere mate last heeft van een sinaasappelhuid? Cellulite komt met name voor op de benen, billen en dijen.

Een behandeling met cellulite cups

Bij een behandeling met cellulite cups is er sprake van een zogenaamde cellulite massage. De cellulite cups zuigen zich vast aan de huid doordat ze vacuüm worden gemaakt. Hierdoor wordt als het ware aan de huid getrokken, waardoor de werking van het lymfesysteem en de micro-bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Een effectieve behandelmethode, maar zoals u zich wellicht kunt voorstellen bij het uitleggen van de methode, ook een hele pijnlijke. En laat die pijn nou niet nodig zijn, aangezien er ook pijnloze alternatieven mogelijk zijn.

Effectieve cellulitebehandeling

Zalfjes, veel water drinken, gezond eten, sporten, speciale cellulitediëten, laserbehandelingen; het zouden allemaal manieren zijn om cellulite te voorkomen, maar helaas wijst de praktijk anders uit. Maar wat helpt dan wel?

Er zijn verschillende manieren om cellulite (sterk) te verminderen:

1.    Liposuctie

Door liposuctie worden plaatselijke vetophopingen gericht verwijderd. Een liposuctie vindt plaats onder lokale verdoving en heeft een korte hersteltijd.

2.    Endermologie

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De huid en het onderhuidse bindweefsel worden stevig gemasseerd. Met als gevolg een betere doorbloeding van de huid, lymfedrainage en het verzachten van eventueel (litteken)weefsel.

3.    Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage stimuleert de afvoer van afvalstoffen, bevordert de doorbloeding en zet aan tot celvernieuwing. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker.

De cellulitebehandeling van Evita Beauty Center  

Bij Evita Beauty Center maken we voor het behandelen van cellulite gebruik van lipomassage; een techniek van endermologie en dé oplossing voor cellulite. Lipomassage is een plaatselijke, mechanische simulatie. Het is eigenlijk een mechanische bindweefselmassage. Met deze techniek wordt de doorbloeding en de lymfecirculatie verbeterd. Met als gevolg een versnelde stofwisseling en het vrijmaken van ingekapselde vetten.

Interesse? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een pijnloze, veilige en effectieve cellulitebehandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met Evita Beauty Center. We laten u graag kennismaken met deze pijnlozen en effectieve oplossing.Naar overzicht