Uw ongewenste haargroei zat? Laserontharing is dé oplossing!

25 april 2019

U herkent het vast wel. Vooral in de zomer moet u bijna dagelijks uw benen en oksels scheren. En ook het bijwerken van uw bikinilijn is een dagelijks ritueel. De snelheid waarmee al die ongewenste haren teruggroeien is ongelooflijk. Zo blijft u bezig. En hoe vaker u met een scheermesje in de weer bent, hoe meer stoppels en wondjes u daarvoor terugkrijgt. Kijkt u er nu al tegenop? Dan is laserontharing een uitstekende oplossing. Het is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste haargroei drastisch te verminderen. Lees hier hoe een behandeling eruitziet en waar u rekening mee moet houden. 

Wat is laserontharing?

Scheren, harsen, epileren… grote kans dat u alles al een keer probeerde. Het zijn goedkope, maar ook tijdelijke oplossingen. De haren groeien snel weer terug. En dan zijn er ook nog die vervelende stoppels en irritaties, zoals wondjes of ontstekingen. Bij laserontharing heeft u daar geen last van. Voor de behandeling - meestal zijn er zo’n 5 tot 7 behandelingen nodig - maken we gebruik van een laser. Hiermee vernietigen we de haarzakjes onder de huid. Hierdoor kan in het behandelde gebied een haarvermindering tot wel 90% plaatsvinden.

De grote voordelen van laserontharing

Het grootste voordeel van laserontharing is natuurlijk dat de haartjes niet meer teruggroeien. In de eerste weken na de behandeling lijkt het alsof uw haartjes groeien, maar schijn bedriegt. Uw huid duwt de afgestorven haren als het ware naar buiten. Hierna heeft u geen scheermesjes, harsstrips en epileerapparaat meer nodig. Daarnaast is de behandeling geschikt voor ongewenste haargroei op het hele lichaam. Bij laserontharing heeft u minder last van irritaties en moet u alleen tijdens de behandeling oppassen met de zon.

Laserontharing bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor laserontharing aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten helpen u graag van uw ongewenste haargroei af. Zodat u het hele jaar door kunt u genieten van een gladde en zachte huid. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht