Last van een beschadigde huid? Huidtherapie is dé oplossing!

21 mei 2019

Heeft u last van een beschadigde huid? Of blijft u maar tobben met acne of steelwratjes? Dat kan een grote ergernis zijn. Zeker nu het steeds lekkerder weer is. U wilt net als anderen met een zelfverzekerd gevoel in een zomerse outfit naar buiten. U binnen blijven verschuilen is het laatste wat u wilt. Gelukkig is huidtherapie een goede oplossing voor een beschadigde of zieke huid. Voor ieder huidprobleem is er een therapie die uitkomst biedt. We zetten er een aantal voor u op een rijtje. Ontdek welke therapie voor u de beste keuze is!

Acnebehandelingen

Heeft u last van acne? Bijvoorbeeld op uw gezicht, borst, bovenrug of andere plek? Dat is heel vervelend en kan zelfs voor flinke onzekerheid zorgen. Acne kent verschillende varianten. Voor iedere variant is er een andere behandeling. Acne is een proces waarbij de huidtherapeut kan helpen. Zo kunnen er chemische peelings, microdermabrasie, of uitreinigingsbehandelingen worden toegepast. Ook kan de huidtherapeut advies geven met betrekking tot de thuisproducten, voeding en leefstijl om het resultaat te optimaliseren.

Oedeemtherapie na cosmetische ingrepen

Heeft u recent een plastische ingreep laten doen zoals liposuctie, lipofilling, facelift of een brazilian butlift? Dan is het sterk aan te raden om het overtollig vocht (lymfoedeem) zo spoedig mogelijk te laten behandelen middels LPG endermologie. Indien het vocht niet tijdig wordt behandeld kan het weefsel gaan fibroseren. Dat wil zeggen dat het weefsel erg hard en soms zelfs pijnlijk aanvoelt. Tijdens de LPG behandeling wordt er middels een mechanische bindweefselmassage het overmatige vocht afgevoerd naar de omliggende lymfeklieren. 

Littekentherapie

Littekens hebben vaak uiteenlopende oorzaken en zijn vaak cosmetisch storend. De littekens kunnen bijvoorbeeld dieper in de huid liggen of donkerder van kleur zijn. Voor littekens kunnen we verschillende behandelingen inzetten zoals chemische peelings, microdermabrasie en microneedling.

Camouflagetherapie

Heeft u last van een pigmentstoornis, spataderen, brandwonden, wijnvlekken of kleine littekens op uw huid? Dan is camouflagetherapie een goede oplossing. Tijdens deze therapie gebruiken we watervaste, veegvaste en huidvriendelijke camouflageproducten. Ook kan de huidtherapeut u tips geven bij het aanbrengen van de make-up. 

Coagulatietherapie

Steelwratjes, ouderdomsvlekken en opvallende moedervlekken zijn vervelende huidaandoeningen die vooral als cosmetisch storend ervaren wordt. Met gebruik van de Zapper kunnen wij de huidoneffenheden op een veilige manier verwijderen. Warmte verschrompelt de oneffenheden zonder de omliggende huid aan te tasten. De behandeling is binnen enkele minuten uitgevoerd. 

Huidtherapie bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor verschillende soorten huidtherapie aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag van uw oneffenheden of beschadigde huid af. Zodat u weer met een zelfverzekerd gevoel naar buiten kunt deze zomer. 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht