Uw cellulite helemaal zat? Een cellulite behandeling is dé oplossing!

13 juni 2019

Cellulite, of de sinaasappelhuid, is een erg vervelende aandoening. Enige geruststelling, u bent niet de enige die er last van heeft. Ongeveer 90% van de vrouwen krijgt op een bepaald moment in haar leven cellulite. En dat terwijl niemand daar natuurlijk op zit te wachten. Zeker in de zomermaanden niet, als de jurkjes, rokjes, korte broeken en bikini’s weer aan kunnen. Dan wilt u dat uw benen er mooi en glad uitzien. Gelukkig is er een behandeling tegen cellulite waar u veel baat bij kunt hebben. We vertellen u er graag meer over!

Wat is cellulite?

Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet. Sinaasappelhuid komt van de putjes in de huid, meestal op de benen en billen. Het illustreert hoe de huid met cellulite eruitziet; als de schil van een sinaasappel. De putjes ontstaan doordat overbelaste vetcellen net onder de huid vocht vasthouden. De vetcellen zwellen op, vervormen de onderhuidse structuur en maken het huidreliëf grover, met putjes als gevolg.

Wat kun je zelf tegen cellulite doen?

Cellulite zelf verhelpen is niet mogelijk. Ook niet door actief en veel te gaan sporten of een streng dieet te volgen. Het is ook een fabeltje dat slanke vrouwen geen last krijgen van cellulite. Wel krijgen meer vrouwen dan mannen cellulite. Vrouwelijke hormonen zoals oestrogeen zouden hier verantwoordelijk voor zijn. Ook erfelijkheid speelt bij cellulite waarschijnlijk een rol.

Cellulite behandelen met Lipomassage

Maar is er dan niets wat cellulite kan verhelpen? Gelukkig wel. Lipomassage is een hele effectieve behandeling om van uw cellulite af te komen. Het is een plaatselijke, mechanische stimulatie van het bindweefsel. Het verbetert de doorbloeding en de lymfecirculatie. Het resultaat? De stofwisseling versnelt, waardoor de vetophopingen oplossen. De huid krijgt zijn gezonde structuur terug, voelt zachter aan en ziet er gladder uit. 

Lipomassage is een volledig pijnloze behandeling. Uw huid krijgt een massage en dat voelt juist heel fijn aan. De behandeling is effectief en veilig. Het is dé perfecte behandeling om afscheid te nemen van uw cellulite en deze zomer eindelijk weer in uw favoriete zomerse outfit van het mooie weer te genieten! 

Een cellulite behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center kunt u voor een cellulite behandeling met Lipomassage terecht in onze filialen Den Haag en Rotterdam. Onze ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten helpen u graag van uw sinaasappelhuid af. Zodat u deze zomer weer met een zelfverzekerd gevoel uw jurkjes, rokjes en bikini kunt dragen.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht