Dermapen behandeling: voor een beter uitziende huid

02 juli 2019

Littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels; ze zijn velen van ons een doorn in het oog. En waar in de wintermaanden onze kleding veel bedekt en binnen blijven een optie is, is dat in de zomer natuurlijk wel anders. Bij mooi en warm weer wilt u net als iedereen in uw zomerse outfit naar buiten. Gelukkig is het ook helemaal niet nodig om uzelf nog langer te verstoppen. De dermapen behandeling is een veilige en effectieve manier om de conditie van uw huid aanzienlijk te verbeteren. We vertellen u er graag meer over!

Wat is een dermapen behandeling?

Een behandeling met een dermapen is de nieuwste techniek in microneedling. Bij deze behandelmethode maken minuscule vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Een zeer effectieve en veilige methode, waarna uw huid snel herstelt. Een behandeling met een dermapen voelt alsof u kleine prikjes krijgt en is daardoor zeer goed te verdragen.

Een dermapen behandeling versnelt de aanmaak van collageen. Uw huid wordt in de diepte verfraaid en verbeterd. Hierdoor beschadigt de bovenste huidlaag niet, waardoor uw huid na de behandeling ook weer snel herstelt. Uw huid kan na de behandeling wat rood zijn en is tot zo’n 2 dagen daarna gevoelig voor de zon. Zonnebrand met een hoge factor smeren is dan aan te raden.

Wanneer een dermapen behandeling?

Een dermapen behandeling verbetert de conditie van uw huid aanzienlijk. Littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes of rimpels zijn minder zichtbaar. Uw huid ziet er strakker, jonger en stralender uit. Littekenweefsel neemt niet alleen af, wondjes genezen ook sneller. De behandeling breekt pigment af, waardoor pigmentvlekken minder zichtbaar zijn. Kortom: de dermapen is een behandeling die bij veel huidaandoeningen een heel goed resultaat geeft.

Een dermapen behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

De ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten van Evita Beauty Center helpen u graag van uw littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes of rimpels af. Een dermapen behandeling is daarvoor de ideale oplossing. Veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypes en leeftijden!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Dan maken we voor u zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht