Bio-peeling: dé natuurlijke behandeling voor een fijnere huid

05 augustus 2019

Heeft u last van een gevoelige huid met rosacea: een rode huid met bultjes, pukkeltjes en uitgezette bloedvaten? Of bent u uw vette huid, acne en onzuiverheden inmiddels meer dan zat? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Zeker in de zomermaanden zijn deze huidproblemen erg vervelend. Camouflerende make-up is vaak zwaar en laat uw huid slecht ademen. Het gevolg: uw huid wordt nog vetter, onzuiverheden nemen toe en zorgeloos genieten van de zon is er niet bij. Gelukkig kunt u die make-up binnenkort vaarwel zeggen. Bio-peeling is een natuurlijke behandeling die snel resultaat biedt. We vertellen u er graag meer over!

Wat is een bio-peeling?

De naam verraadt het al: een bio-peeling is een biologische en dus natuurlijke behandeling voor een fijnere huid. Uw huid vernieuwt zich iedere maand: dat is de natuurlijke huidcyclus. Een bio-peeling stimuleert deze cyclus en vernieuwt de huid sneller. Hierdoor kan uw huid er na de behandeling wat rood uitzien, tintelen en vervellen. Allemaal tekenen dat de peeling zijn werk doet.

Een bio-peeling is een veilige en pijnloze behandeling. Het tast de opperhuid niet aan en maakt uw huid niet dunner. Daarom is het geschikt voor alle huidtypen en is de peeling ook in de zomermaanden toe te passen. U kunt na de peeling gewoon in de zon, mits u de huid goed beschermt met een zonnebrandcrème. Al is zonnen zonder zonnebrand natuurlijk nooit een goed idee.

Wanneer een bio-peeling?

Bij een bio-peeling kunt u kiezen tussen 2 verschillende soorten peelings: light en intensief. De eerste is uitermate geschikt voor een gevoelige huid met rosacea. Bij de light-peeling is meestal al na 1 behandeling resultaat zichtbaar. Ook als u snel last heeft van allergische reacties of uw huid erg dun is, dan is de light-peeling een goede keuze.

Als u behoorlijk veel last heeft van acne is een light-peeling meestal niet voldoende en is er een intensievere behandeling nodig. Soms is zelfs een kuurverband tijdens de intensieve bio-peeling aan te raden. Om een goed resultaat te halen, is het verstandig om in een periode van 3 weken 3 intensieve bio-peelings in te plannen.

Een bio-peeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor een bio-peeling aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten helpen u graag van uw rosacea, acne, onzuiverheden of vette huid af. Een bio-peeling is natuurlijk, pijnloos, resultaatgericht en geschikt voor alle huidtypes!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor u in een van onze salons.Naar overzicht