Lipomassage: uw hulp bij het afvallen

23 september 2019

Was u de afgelopen maanden druk aan het sporten en diëten? Alles om af te vallen en vet kwijt te raken op die plekken waar het nooit lijkt te verdwijnen. Maar wat als dat niet het gewenste resultaat oplevert? U valt wel af, maar blijft last houden van lokale vetophopingen op buik, benen of billen. Waardoor u afgelopen zomer weer uw afvaldoelen niet haalde. Dan is het tijd voor een andere aanpak. Lipomassage is uw hulp bij het afvallen. Hoe dat werkt en waarom vet kwijtraken zonder soms niet lukt? Daar vertellen we u graag meer over!

Waarom vet kwijtraken maar niet wil lukken

Het juiste evenwicht tussen de productie en afvoer van vetten is een natuurlijk proces. De vetcellen zijn hier verantwoordelijk voor. Hoe gezond u ook leeft, vet heeft de vervelende eigenschap om zichzelf op de bekende probleemplekken op te stapelen. Helaas reageert het dan niet meer op intensief sporten of diëten. Vrouwen hebben hier door hun genen helaas meer last van dan mannen. En het opstapelen gebeurt uiteraard altijd op plekken waar we dat niet willen.

Wat is lipomassage?

Lipomassage is dé behandeling om vet kwijt te raken op die plekken waar het zelfs na intensief sporten en diëten niet meer weg wil. Het is een plaatselijke en pijnloze behandeling die cellulitis, lokale vetten en een verslapte huid aanpakt. De behandeling werkt diep door in de huid waardoor de afvoer van vetten op gang komt. De doorbloeding en lymfecirculatie verbeteren, waardoor de stofwisseling versnelt en ingekapselde vetten loskomen.

Al vanaf de eerste behandeling merkt u het resultaat. De behandelde huid voelt minder compact en verstopt. Ook voelt uw huid zachter en gladder aan. Na een aantal behandelingen gaat u ook veranderingen in uw silhouet zien. Vetvolumes verminderen, vetkussentjes zijn vlakker en uw huid strakker. Eindelijk het resultaat waar u al zolang op hoopte.

Lipomassage bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor lipomassage aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten helpen u graag bij het verliezen van vet op uw probleemgebieden. Zodat u voor volgend jaar zomer uw afvaldoelen met gemak gaat halen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht