Mesotherapie: dé manier om de algehele huidconditie te verbeteren

29 november 2019

Begint het ouder worden zijn sporen na te laten op uw huid? Of is uw huid onzuiver, dof, droog en aan een oppepper toe? Dan biedt mesotherapie uitkomst. Het is dé behandeling om de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Dat is vooral in de winter geen overbodige luxe, want onder de kou, wind en regen heeft uw huid behoorlijk wat te lijden. Mesotherapie geeft uw huid een boost en gaat de verschijnselen van huidveroudering preventief tegen. Wat is mesotherapie, doet de behandeling pijn en welk resultaat mag u verwachten? Daar vertellen we u graag meer over!

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie gaat de strijd aan met huidveroudering, verbetert de huidconditie en helpt rimpels vervagen. De behandeling gebeurt met een speciaal apparaat. Via hele kleine prikjes, die u door de snelheid niet voelt, komen de werkzame stoffen in de huid terecht. Het gaat om een combinatie van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Het zijn allemaal lichaamseigen stoffen die de aanmaak van collageen stimuleren en de elasticiteit van de huid verbeteren. Daarnaast zorgt hyaluronzuur er ook nog voor dat de vochtbalans in de huid zich herstelt. 

Wat is het resultaat van de behandeling?

Om huidveroudering tegen te gaan en uw huid er weer fris uit te laten zien, kan een enkele behandeling al genoeg zijn. Meteen na de behandeling kan uw huid wat rood zijn en strak aanvoelen, maar dat is meestal maar van korte duur. Schrik ook niet van lichte blauwe plekjes, die verdwijnen snel en zijn veelal pijnloos. 


Na zo’n 3 dagen is een eerste effect van de behandeling in de meeste gevallen goed te zien. Uw huid is strakker, minder dof en oppervlakkige rimpeltjes zijn minder zichtbaar. Na meerdere behandelingen vervagen meer rimpels en littekens. De algehele conditie van uw huid verbetert aanzienlijk. Zo zijn poriën minder duidelijk, verbetert de structuur van de huid en ziet uw huid er een stuk vitaler uit. 

Mesotherapie bij Evita Beauty Center? Neem contact op! 

Bij Evita Beauty Center bent u voor mesotherapie aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag bij het tegengaan van huidveroudering en het verbeteren van de algemene conditie van de huid. Mesotherapie is veilig, pijnloos en zorgt voor een snel en natuurlijk resultaat! 


Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht