Eyecon: de behandeling tegen wallen en donkere kringen | Evita

28 januari 2020

Wat is een Eyecon behandeling?

De huid rondom uw ogen is 5 keer dunner dan de huid op uw gezicht. Dat maakt het afvoeren van afvalstoffen moeilijker en de huid een stuk gevoeliger. U begrijpt dat dit vraagt om een speciale behandeling. Eyecon van Mesoestetic is zo’n behandeling. Het bestaat uit een behandelkuur van 6 behandelingen, waarvan 3 keer een peeling en 3 keer een behandeling met een dermapen. 


De peeling rondom de ogen reinigt de huid en gaat tekenen van ouderdom en vermoeidheid tegen. Daarnaast vermindert het de zichtbaarheid van pigmentvlekken. De dermapen-behandeling — waarbij we via microneedling een serum in de huid inbrengen — werkt actief tegen donkere kringen en fijne lijntjes. Het is de combinatie van de peeling en de dermapen waardoor Eyecon zo’n effectieve behandeling is!

Na de behandeling

Na de behandeling zijn de donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en kraaienpootjes rondom uw ogen veel minder zichtbaar. Om het resultaat te versterken én te verlengen, doet u er goed aan om uw huid thuis na te behandelen met de oogcrème van Mesoestetic. Daarnaast dient u op te passen met het blootstellen van de huid aan de zon. Het advies is daarom om een zonnebrandcrème met een hoge factor te gebruiken die pigmentatie voorkomt. 

Eyecon behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op! 

Bij Evita Beauty Center bent u voor een Eyecon behandeling aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag van uw donkere kringen, fijne lijntjes en wallen af. Een Eyecon behandelkuur is een doeltreffende behandeling met zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie. 


Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandelkuur inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons. Naar overzicht