Nieuw bij Evita Beauty Center: laserbehandelingen met de CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser

09 april 2020

Heeft u last van ongewenste haargroei, pigmentvlekken, een ouder en slapper wordende huid, rosacea of acne? En zoekt u al een tijdje naar de juiste behandelmethode? Dan hebben we bij Evita Beauty Center iets nieuws voor u. We zijn de eerste laser kliniek in Nederland met de CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser: dé beste en nieuwste laserbehandeling voor alle huid- en haartypen. Wat deze laserbehandeling zo bijzonder maakt? Daar vertellen we u graag meer over!

Voor alle huid- en haartypen

De CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser is een bijzonder veelzijdige laser. Het is in te stellen op 2 verschillende golflengten, waardoor het geschikt is voor alle huid- en haartypen. Voor licht en dun haar stellen we de laser in op de lagere golflengte. Datzelfde geldt voor ouderdomsvlekken, beschadiging door de zon en pigmentvlekken bij mensen met een lichter huidtype. Heeft u donker en dikker haar, een donkerder huidtype of rosacea, dan stellen we de laser in op de hogere golflengte. 

 

De CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser is niet alleen uniek omdat het geschikt is voor alle huid- en haartypen. Het is ook zeer effectief en heel gericht te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om pigmentvlekken, ongewenste haargroei, huidveroudering, littekens door acne en rosacea heel nauwkeurig te behandelen. En door de ingebouwde Hybrid Cooling-functie is die behandeling zo goed als pijnloos, omdat het tijdens de behandeling zorgt voor verkoeling van uw huid. 

 

De CLARITY 2 Alexandrite & ND:YAG laser bij Evita Beauty Center? Neem contact op! 

De kliniek van Evita Beauty Center in Den Haag is de eerste in Nederland met de CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser. Onze ervaren huidtherapeuten weten precies hoe ze de laser moeten gebruiken en helpen u graag van uw ongewenste haargroei, pigmentvlekken en rosacea af. Een behandeling met de CLARITY 2 Alexandrite & Nd:YAG laser is doeltreffend, snel en biedt vanaf de eerste sessie zichtbaar resultaat. 

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in onze salon in Den Haag. 

 Naar overzicht