Nieuw bij Evita: behandelingen met producten uit de Antioxidanten productlijn van SkinCeuticals

23 juni 2020

Bent u al een tijdje op zoek naar fijne en effectieve behandelingen met producten die fijne lijntjes, rimpels en een slapper wordende huid verminderen? Dan hebben we bij Evita goed nieuws voor u! 


Sinds kort gebruiken we in onze salons de Antioxidanten-productlijn van het Amerikaanse merk SkinCeuticals. Deze fijne verzorgingsproducten stimuleren de productie van collageen en neutraliseren de schade aan de huid die door uv-stralen, infraroodstraling en vervuiling ontstaat. Zo gaan de producten vroegtijdige veroudering tegen en verbeteren ze de structuur van uw huid. 


Wilt u meer weten over SkinCeuticals en de Antioxidanten-productlijn? We vertellen u er hieronder graag meer over! 

Decennialang onderzoek naar het ideale product

Wereldwijd gebruiken dermatologen, plastisch chirurgen en spa’s de producten van SkinCeuticals om hun patiënten en klanten te behandelen. De producten staan ook bij veel mensen thuis in de badkamer, voor dagelijkse verzorging om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan, om de huid gezond te houden en schade door factoren van buitenaf te voorkomen. 


Bij SkinCeuticals hebben ze een duidelijke missie: de gezondheid van de huid verbeteren door huidverzorgingsproducten te ontwikkelen op basis van wetenschappelijk onderzoek. Decennialang deden ze bij SkinCeuticals onderzoek naar huidkanker, wat zorgde voor een doorbraak in het gebruik van antioxidanten. De sterk geconcentreerde formules van de antioxidanten dringen diep de huid binnen, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en verminderen fijne lijntjes en rimpels. 


Het is wetenschappelijk bewezen dat uw huid er beter uitziet en beter is beschermd. 

De Vitamine C serums van de Antioxidanten productlijn van SkinCeuticals


Bij Evita gebruiken we de Vitamine C serums van de Antioxidanten productlijn van SkinCeuticals tijdens onze behandelingen. Deze serums beschermen uw huid tegen agressieve en schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast verbeteren ze de textuur van uw huid en verminderen ze de aanblik van fijne lijntjes en rimpels.


De Vitamine C serums werken maar liefst 72 uur op de huid in en dat terwijl er maar een paar druppels van nodig zijn. Na gebruik is het wel belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon, om pigmentkleuring tegen te gaan. Maar gelukkig zijn de serums prima te combineren met een goede zonnebrandcrème. 

Een behandeling met Antioxidanten van SkinCeuticals bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor een behandeling met Antioxidanten van SkinCeuticals aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag van uw fijne lijntjes, rimpels en slapper wordende huid af. Een behandeling met Antioxidanten van SkinCeuticals is veilig en biedt bescherming tegen de schadelijke factoren van buiten waar uw huid dagelijks mee te maken krijgt. 


Wilt u meer weten over de Antioxidanten productlijn van SkinCeuticals? Neem dan gerust contact met ons op. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons. Naar overzicht