De Cosmelan-behandeling van Mesoestetic: dé manier om pigmentvlekken te verminderen

22 juli 2020

Heeft u last van pigmentvlekken, doordat uw huid ouder wordt of door zonschade, bijwerkingen van medicijnen of een zwangerschap? Dan biedt een Cosmelan-behandeling van Mesoestetic uitkomst. Het is dé behandeling om pigmentvlekken te verminderen en is bovendien geschikt voor alle huidtypes. De behandeling dringt diep door in uw huid en heeft daardoor een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment veroorzaakt. 


Wat de Cosmelan-behandeling precies is en welk resultaat u mag verwachten? Daar vertellen we u graag meer over!  

Wat is de Cosmelan-behandeling van Mesoestetic?

De Cosmelan-behandeling bestaat uit een paar stappen en begint met een voorbereidende peeling. Dat is nodig om dode huidcellen te verwijderen, zodat de behandeling beter op de huid kan inwerken. Daarna begint de behandeling. 

De producten van Cosmelan brengen we als masker op de huid aan. Dat masker moet zo’n 8 tot 12 uur blijven zitten, afhankelijk van uw huidtype. U kunt met het masker op uw huid prima de dagelijkse dingen, maar het is wel goed om te weten dat het een mosterdachtige kleur heeft. U haalt het masker er thuis met een washandje heel makkelijk af.

Een paar dagen later volgt de nabehandeling in de salon. U krijgt dan ook wat Cosmelan-producten mee naar huis om uw huid thuis nog te behandelen en extra te verzorgen.  

Wat is het resultaat van de behandeling?

Na de Mesoestetic Cosmelan-behandeling kan uw huid de eerste paar dagen wat rood zijn en wat opzwellen. Is uw huid erg gevoelig? Dan kan het ook wat jeuken. Na ongeveer een week is de eerste verbetering te zien. De pigmentvlekken zijn een stuk minder zichtbaar en dat effect neemt in de loop van de weken nog toe. Uw huid voelt zachter aan en glanst weer zoals vroeger. 

Mesoestetic Cosmelan-behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor een Cosmelan-behandeling aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag bij het verminderen van uw pigmentvlekken. Een Cosmelan-behandeling is geschikt voor alle huidtypes en geeft binnen enkele weken resultaat. Uw pigmentvlekken zijn zichtbaar minder en uw huid voelt weer zacht aan. 


Wilt u meer weten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons. Naar overzicht