De Acnelan-behandeling van Mesoestetic: de meest effectieve behandeling tegen acne

01 december 2020

Heeft u last van acne en is er niets wat helpt om er vanaf te komen? Dan biedt een Acnelan-behandeling van Mesoestetic uitkomst. Het is de meest effectieve behandeling tegen acne. Als niets anders lijkt te helpen en alleen zware medicatie nog rest, heeft u bij een Mesoestetic Acnelan-behandeling veel baat. 


Zelfs de meest zware acne vermindert of verdwijnt na de behandelingen helemaal. Daarbij is Acnelan niet schadelijk voor de huid en pakt het ook de littekens, pigmentvlekken en roodheid aan die acne veroorzaakt. Zelfs voor de gevoelige huid is de Acnelan-behandeling van Mesoestetic de beste manier om acne aan te pakken en uw huid weer te laten stralen.


Wat de Acnelan-behandeling precies is en welk resultaat u mag verwachten? Daar vertellen we u graag meer over!  

Wat is de Acnelan-behandeling van Mesoestetic?

De Mesoestetic Acnelan-behandeling bestaat uit 4 verschillende fases: reinigen, intensieve behandeling, bescherming en verzorging. Voor de start van de behandeling vindt eerst een huidanalyse plaats. Voor het meest optimale resultaat volgen 3 behandelingen, waarbij er steeds 15 tot 21 dagen tussen de behandelingen zit. 


De behandeling begint met het Acnelan Multifactor Mask. Dit reinigende masker absorbeert overtollig talg en verzacht uw huid. Daarna brengen we de Pore Sealing Shield Gel aan. Deze verstevigende gel is een soort beschermend schild wat het effect van het masker verlengt en de huid kalmeert. 


We sluiten de behandeling af met een Neutralizing Spray die de huid hydrateert en tot rust brengt waardoor het uitslag tegengaat. Daarnaast krijgt u een aantal verzorgingsproducten mee naar huis die nodig zijn om maximaal resultaat van de behandeling te zien.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Het kan zijn dat uw huid na de Mesoestetic Acnelan-behandeling wat rood is en warm aanvoelt. Na een dag of 3 tot 5 kan uw huid ook gaan vervellen. Schrik daar niet van, ook niet als u erg vervelt. De vervelling is bij de een heftiger dan bij de ander. Het is wel belangrijk om 3 dagen na de behandeling de producten te gaan gebruiken die u meekreeg voor de thuisbehandeling. 


Gedurende de 3 Acnelan-behandelingen neemt de acne af en vermindert de talgproductie. Uw huid ziet er stralender uit en verkeert al snel in een betere conditie. Roodheid en de groei van bacteriën neemt af, en ook littekens en pigmentvlekken door acne worden minder zichtbaar. 

 

Mesoestetic Acnelan-behandeling bij Evita Beauty Center? Neem contact op!

Bij Evita Beauty Center bent u voor een Acnelan-behandeling aan het juiste adres. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag bij het verminderen van uw acne, roodheid en littekens. Een Acnelan-behandeling van Mesoestetic is geschikt voor alle huidtypes en geeft al binnen enkele weken resultaat. De acne neemt zichtbaar af en de conditie van uw huid verbetert aanzienlijk. 


Wilt u meer weten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meteen een acne behandeling inplannen? Dat kan ook! Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak in een van onze salons.Naar overzicht