Laserontharing met de Lutronic Clarity 2: nu met 20% korting

24 maart 2021

Weet u niet meer wat u ermee aan moet? Met de ongewenste haargroei onder uw oksels, bij uw bikinilijn of op uw benen? Of heeft u als man last van ongewenste haren op uw rug, borst, buik of schouders? Dan is laserontharing met de Lutronic Clarity 2 een uitstekende oplossing. Dat kan vanaf nu niet alleen meer bij de salon van Evita Beauty Center in Den Haag, maar ook bij onze salons in Rotterdam en Utrecht. 


De meeste andere ontharingsklinieken gebruiken voor ontharing de Amerikaanse Alexandrite-laser. Dit laserapparaat is veel minder ver ontwikkeld dan de Lutronic Clarity 2. Dat Evita Beauty Center nu in 3 salons de Lutronic Clarity 2 gebruikt, is dus gerust uniek te noemen. En het heeft veel voordelen. Daarover vertellen we u hieronder graag meer! 

De voordelen van de Lutronic Clarity 2

De Lutronic Clarity 2 laser is een krachtig medisch apparaat dat makkelijk in gebruik is. Als we de medische laser vergelijken met de Alexandrite-laser, dan profiteert u bij de Lutronic Clarity 2 van de volgende voordelen:

 

  • Met de Lutronic Clarity 2 laser behaalt u beter en sneller resultaat. Haartjes verwijdert de laser tot 2 keer sneller. Daardoor zijn er 25% minder behandelingen nodig in vergelijking met de Alexandrite-laser.
  • Tijdens de behandeling koelt een apart apparaat de behandelkop van de laser. Hierdoor is het mogelijk om langer door te gaan met behandelen. Door de koeling verbrandt de huid niet en voelt u bijna niets van de behandeling. 
  • Middels intelligente tracking meet de laser de temperatuur van de huid tijdens de behandeling. Zo weet de Lutronic Clarity 2 zelf wanneer de behandeling nog even door kan gaan of wanneer er pauze nodig is, omdat de huid anders verbrandt of beschadigt. 
  • Door de pulsaties van de laser op de juiste manier in te stellen, is het zelfs mogelijk om fijnere haren in het gezicht te verwijderen. 

 

Veiliger en een beter eindresultaat

De Lutronic Clarity 2 is ook goed te gebruiken voor het verwijderen van littekens, pigmentvlekken en vasculaire laesies, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes en hemangiomen. Na de behandeling ziet uw huid er jonger, gaver en gezonder uit. 


Het grootste voordeel van de Lutronic Clarity 2 laser is natuurlijk dat er minder behandelingen nodig zijn dan met de Alexandrite-laser. Het eindresultaat is beter én bereikt u sneller. En door de intelligente technologieën is de laser ook nog eens veiliger voor de huid.

Een behandeling met de Lutronic Clarity 2 bij Evita Beauty Center? Neem contact op! 

Bij Evita Beauty Center hebben we de Lutronic Clarity 2 inmiddels bij 3 salons staan: in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In Den Haag staat de laser er nu een jaar, maar in de 2 andere salons is het apparaat gloednieuw. Daarom geven we u nu 20% korting op een laserbehandeling bij de salons in Rotterdam en Utrecht. In Den Haag kunt u uiteraard ook een laserbehandeling inplannen, maar dan is de korting helaas niet geldig. 


Wilt u meer weten over een behandeling met de Lutronic Clarity 2 of alvast een afspraak maken? Dat kan! Neem dan nu contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en maken met liefde een afspraak bij onze salons in Den Haag, Rotterdam of Utrecht.Naar overzicht