Lutronic Clarity II Medische laser ─ voor alle ongemakken aan uw huid 

05 juli 2021


Voor zowel dames als heren is een verzorgde huid belangrijk. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en ook als enige zichtbaar aan de buitenkant. Een schone en verzorgde huid is essentieel, omdat de huid ook onze conditie laat zien. Hoe gladder de huid, hoe jeugdiger u oogt. 


Wilt u uw huid een grondige opknapbeurt geven? Of zijn er bepaalde aandoeningen waar u al een tijdje mee rondloopt? De specialisten van Evita Beauty Center helpen u hier graag bij. 

Bijzonder laserapparaat bij Evita Beauty Center

Onze nieuwste aanwinst op het gebied van huidverzorging is de Lutronic Clarity II Medische laser. Dit apparaat vindt u in geen enkele andere salon in Nederland. Evita Beauty Center is namelijk de eerste salon die mensen een mooiere huid geeft, dankzij de geavanceerde medische laser. 


Deze laser maakt gebruik van de ND-YAG en/of Alexandrite-laser. Hierdoor kunnen we alle huidtinten en zelfs de dunnere haren behandelen. De laser is krachtig en pijnvrij. U heeft niet dagen lang last van irritaties. Bovendien heeft u minder behandelingen nodig met de Lutronic Clarity II, dan met een ander laserapparaat. 

Waar helpt de Lutronic Clarity 2 behandeling u bij?

De Lutronic kunt u voor bijna alle huidaandoeningen gebruiken. Wij hebben al verschillende klanten van de volgende problemen verlost:

  • vaatjes
  • pigment verminderen
  • huidverjonging
  • rosacea
  • acné - schimmel/kalknagels
  • wratten - moedervlekken
  • littekens. 


Het geheim van de Lutronic Clarity 2 behandeling is de koude luchtstroming. Hierdoor voelt u minder pijn vergeleken met andere laserapparaten. De behandeling met de Lutronic Clarity II neemt daarbij minder tijd in beslag. 


De kop en de snelheid zijn in vergelijking tot andere Alexandrite- en ND-Yag lasers veel effectiever. Ook is er geen gel nodig. U verlaat onze salon dus met een schoon en fris gevoel na een behandeling. 

Boek nu uw afspraak bij Evita Beauty Center

Voor een afspraak bij Evita Beauty Center kunt u op meerdere plekken terecht. Onze salons zijn gevestigd in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Op al onze vestigingen bieden wij de behandelingen met de Lutronic Clarity II aan. 


Ons advies is wel om snel te boeken. Dankzij de populariteit van onze laserbehandelingen zijn wij snel volgeboekt. Vooral nu wij een welkomstactie bieden van maar liefst 20% korting. Boek nu uw afspraak via ons boekingssysteem of neem via de mail of telefonisch contact op. Wij zien u graag snel op één van onze locaties. Naar overzicht