Laserbehandelingen met de Alexandrite laser

18 juli 2022

Heeft u last van pigmentvlekken, ongewenste haargroei, huidveroudering of littekens door acne of rosacea? En zorgt dat vooral zomers voor veel frustraties? Dan kan een laserbehandeling uitkomst bieden. Maar is zo’n behandeling in de zomer wel aan te raden? Voor de meeste laserbehandelingen geldt immers dat u zowel voor als na de behandeling een tijdje uit de zon moet blijven. De Alexandrite laser is daarop een fijne uitzondering. Het is een van de weinige laserbehandelingen waarbij u na behandeling gewoon in de zon mag. Dat is in de zomermaanden wel zo prettig. 


Maar hoe gaat een behandeling met een Alexandrite laser in zijn werk? En wat zijn de andere voordelen van deze behandeling? Daar vertellen we u graag meer over! 

Een behandeling met een Alexandrite laser

De Alexandrite laser is een erg krachtige laser die af te stellen is op 2 verschillende golflengtes. Daardoor is de laser geschikt voor alle huid- en haartypen. Veel lasers verwijderen alleen donkere haren, maar Alexandrite behandelingen pakken ook lichte haren aan. De laser is te gebruiken op de donkere én lichte huid. Dat is fijn als u last heeft van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of littekens. Die zijn in alle gevallen met de Alexandrite laser heel nauwkeurig te behandelen. 


Laserbehandelingen beginnen altijd met het reinigen van de huid. Vervolgens start de behandeling. De behandeling is pijnloos. Het voelt aan als elastiekjes op de huid. De haren, vlekjes of littekens absorberen deze energie, waardoor de haarzakjes kapot gaan of het teveel aan pigment verbrandt. De huid eromheen beschadigt niet. 

De voordelen van Alexandrite behandelingen

Definitief ontharen en het verminderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of littekens met de Alexandrite laser brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo is de behandeling zo goed als pijnloos door de ingebouwde Hybrid Cooling-functie van de laser, die de huid tijdens de behandeling koelt. Daarnaast levert de behandeling snel zichtbaar resultaat op. Al na de eerste behandeling ziet u verbetering van de huid of een afname van het aantal haren. 

Laserbehandelingen met de Alexandrite laser bij Evita Beauty Center

Bij Evita Beauty Center weten we hoe vervelend ongewenste haargroei, pigmentvlekken, huidveroudering of littekens kunnen zijn. Daarom kunt u bij onze salons voor laserbehandelingen terecht. En met de Alexandrite laser kan dat ook gewoon in de zomer, zodat u meteen van het resultaat geniet.


Wilt u meer weten over de behandeling of alvast een afspraak inplannen? Dat kan! Neem dan nu contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en maken met alle liefde een afspraak voor u in een van onze salons. Naar overzicht