Haartransplantatie voor mannen én vrouwen

23 januari 2017

Haren op je hoofd, het lijkt zo vanzelfsprekend. Het gemiddeld aantal haarzakjes in de hoofdhuid van mensen ligt rond de 100.000. Hoeveel haarzakjes het precies zijn, is genetisch bepaald. Bovendien hebben blonde mensen over het algemeen meer haarzakjes dan brunettes.

Haarverlies

Alopecia, oftewel haarverlies, is een probleem dat bij veel mannen en vrouwen voorkomt. Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals stress of te weinig vitamines. In het laatste geval is het verstandig om bijvoorbeeld meer vitamine A tot je te nemen. Vitamine A stimuleert namelijk de haargroei. Maar ook vitamines zoals C, B5, E, B6 en B12 dragen bij aan mooi haar. En wat betreft stress is de enige remedie natuurlijk de oorzaak van de stress zelf aanpakken.

Folliculaire Unit Extraction (FUE)

In veel gevallen, als het haarverlies blijvend is, heeft het een hormonale oorzaak. En dat is genetisch bepaald. In dat geval is er helaas niets aan te doen. Of toch wel? Een effectieve methode om weer een mooie bos haar te krijgen is door middel van een haartransplantatie. Dit klinkt groter dan het lijkt. Evita biedt haartransplantaties aan waar u niet eens littekens aan overhoudt! Sterker nog: er zijn niet eens hechtingen nodig.

Hoe dat kan? Dit komt door de moderne methode die Evita gebruikt, namelijk Folliculaire Unit Extraction (FUE). Deze methode is anders dan andere haartransplantaties, omdat de FUE-methode geen haarreepjes wegneemt. Bij de FUE-methode verplaatst men groepjes haar van de ene plek naar de andere. De wondjes genezen snel en al na een week is het alsof er nooit iets is gebeurd. Of nou ja, behalve dat 95% van de getransplanteerde haren permanent teruggroeien en u dus voor altijd een mooie bos haar heeft.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Ook zo nieuwsgierig naar de FUE-methode? En wilt u ook weer een prachtige haardos? Stel uw vragen vrijblijvend aan Evita. Tijdens dit contact bespreken we de verschillende mogelijkheden in uw specifieke situatie.Naar overzicht